tisdag 28 maj 2013

Måndagslek och tisdagsträning

Igår plockade jag med frisbeen ut, tänkte lalla runt lite på grusplanen och att den skulle vara en bra belöning. Visste var den det! Det var bara att Ior kom på att 1) man kan stoppa den med tassarna 2) MAN KAN STAMPA PÅ DEN WIHOOO

Den grabben älskar att leka target. Så vi tränade fotgående, han var duktig, jag slängde iväg frisbeen och han kutar efter som ett jehu. PANG med båda tassarna på, vänder på en femöring och rusar tillbaka! Jaja, är det roligare så spelar det inte så stor roll vad han gör med det, det är ändå bara billig hundplast som inte håller för hans, inte helt försiktiga, grepp. 

Iorgrabben var till och med rätt duktig på att sitta uppbunden! Passiviteten tar sig, ändå. 
Idag blev det en händelserik förmiddag istället. Klövja ner till Ruddalen, träna rallybana med löptik närvarande, ett litet leksaksspår (det var de grejerna han bar på), och sen knata hem igen med väska.

 Det som var riktigt skönt var att faktiskt få se att han klarar av löptikar, det var ett tag sen han hanterade det ordentligt, men nu gick det med bara torrisar som belöning. Min teori är ju att det är bara hans kompisar, eller i vissa fall sådana han bara har hälsat på men ändå inkluderat i storflocken, som gör honom stollig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar