tisdag 28 augusti 2012

Vilodag

min lilla åsna <3
Igår var vi ute i 5 timmar. 3 av dessa i för oss ny skog där vi gick, klättrade i ganska branta backar, och så fick Ior simma lite på ett ställe. Ior kutade dessutom runt i 15 m lina (som ca halvvägs togs in till drygt halva pga svårt att upptäcka möten) och hade jätteroligt och blev totalt sett JÄTTEtrött - och skitig och nöjd, så klart.

 På hemvägen, alltså efter över 4 h ute, drog han något fruktansvärt i kopplet, inte jättekonstigt, han är väl trött tänkte jag. Testade i alla fall att öva lite fot och på-vägen-trix (snurra bredvid mig), och oj har nog aldrig sett honom så lyhörd i så, hur säger man, störd miljö? Gissar att han behövde få ur sig ltie spring i benen för att skallen skulle funka rätt.

Så idag är vi hur som helst soffpotatisar. Det regnar, båda är möra efter gårdagen, och det vi gjort idag är mest lite hjärngympa:

  • del av frukosten i kongen, ost som lock i båda ändar
  • "slöa" = ligga på sidan, nytt för idag: ibland blev det för roligt att träna och då rullade han runt istället, men annars satt det på ett par minuter!
  • repeterat gamla godingar som snurra, sitt och ligg (de två sista funkar bäst på bara handsignal, tror de låter lite för lika).  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar