onsdag 22 augusti 2012

Skratta då för fan

Jag har fått tag på en hund med särskild smak. Han har tidigare uppskattat torkade hudben, så fixade ett sånt till honom, lite i hopp om att behålla den vattenflaska jag har kvar (3 st har fallit offer för bestens tänder, hittills).

Vad gör han? Vankar av och an, gnäller, allmänt upprörd. Fattar noll tills han lägger tuggisen i soffan, först försöker trycka ner det i soffan, sedan buffar och knuffar på kuddar och filtar så det ska gömmas. Han vill gräva ner skiten! När den är tillräckligt gömd går han och hämtar - ja, just det - en vattenflaska! har behållt en av de tidigare offren som aktivitetsleksak, gjort hål på visa ställen och sådär, och den är såklart mycket godare att tugga på (fast inte tillåtet pga vill inte ha vassa plastbitar i magen).

Har även upptäckt det i bokhyllan en gång (han har inte varit själv med det - är sjåpig - men jag har som sagt tentapluggat).Övrigt småjobbigt: ibland plockar han upp saker som ligger i vägkanten. Där kan tydligen finnas sanitetsprodukter av typ slutar-med-blått-snöre. UÄEWCH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar