onsdag 17 december 2014

Kvalitetstid med Ior

Har haft en ganska intensiv veckostart, med besök på vårdcentralen två dagar i rad. Därför lämnade jag Tippex hos hans favorittant Sofie, och passade på att ha det riktigt fint med Ior.

Först en långpromenad i flexi, med noll krav. Väldigt ofta får han anpassa sig efteresom valpen är bäbis, så det var riktigt fint! Jag var dessutom för trött för något annat, och han var en dreglande idiot av alla löptiksdofter. Dock fortfarande klockren på stopp/kontaktljud och inkallning, älskade buse <3

Sen tog vi en rejäl sovmorgon, där han fick vara lilla sked. Sedan valpen kom har han hållt sig nere vid benen, och det märktes att han var så himla nöjd med att få gosa med mig helt själv ett tag. Låg kvar tills han bestämde att det var dags att gå upp, fick lite morgonbus från Ior! Det är ovanligt ;)

Effekten verkar också ha hängt i. Igår kom han och lade sig uppe i kramläge istället för fötterna när vi halvsov i soffan, och idag har han kommit och varit mysbusig både på morgonen och när valpen börjat trakassera mig. Älskade prickelur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar