torsdag 26 juni 2014

Lång cykeltur, nu ut och åka!

Igår blev det dragträning i Hisingsparken, en dryg timmes trav och sedan lika lång tid lugn socialisering i rasthagen. Bland annat träffade vi en dalmatinerblandis, Ior är oerhört glad i de som liknar honom själv! Jag filmade första delen av dragträningen, men det dröjer nog någon månad innan jag lägger upp den filmen.

Orsaken till att filmen kommer dröja, är att vi tar tåget till Skövde om en timme. Där ska jag sommarjobba som vikarie på SFI, och Ior ska ha semester och leva loppan. Eller ja, vi ska ta långa simturer från båten, spåra varje dag, träna drag med en alaskan och matte som jag känner från grundskolan, och cykla till och från hunddagis nästan varje dag. Gissningsvis kommer Ior vara en väldigt nöjd hund - hundsällskap på dagarna, träning på kvällarna.

Men eftersom väskan är proppfull med jobblämpliga kläder (dvs inte skogs och hundkläder) och hundutrustning så får inte datorn följa med. Bloggen uppdateras som vanligt, jag har ju telefonen, men redigera filmer på den är lite väl bökigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar