lördag 14 juni 2014

En semesterdag

Med strålande sol ute kändes simning som ett bättre alternativ än cykel, både för mig och Ior. Sagt och gjort, packade en kasse lite snabbt och åkte sedan iväg.

Den här gången var jag smart nog att ha med fleecetäcke till Ior. Uppenbarligen kan han frysa så han skakar mycket efter simning, även om solen steker! Sen måste väl de vi mötte trott att jag var dum i huvudet som klädde på hunden i sommarvärmen... 

För att inte stelna till så gick vi ett varv runt lilla Delsjön mellan andra och tredje simpasset. Inte helt lyckat att ta en kasse istället för ryggsäck då, men å andra sidan kunde Ior strosa runt lös så det blev inte superjobbigt ändå. Han skvallrade superfint!

Sista simpasset blev det längsta och bästa. Jag hittade en ledig lite flik på klipporna, där det ändå gick att ta sig ner och upp ur vattnet, trots att klockan var ungefär 5 en lördag. Ior gick upp mellan varven, jag plaskade runt i vattnet ^^ Och när jag frågade om han ville simma mer, då HOPPADE han ner i vattnet! Detta är alltså hunden som totalvägrat att följa med ut i vattnet så sent som förra sommaren. Nåt har knäppt till i huvudet på honom, jag vet inte vad men jag är glad för det ändå. 

Ior har över huvud taget blivit ganska så vattentokig. "Ska vi bada?" genererar mer entusiasm än dragutrustningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar