söndag 14 oktober 2012

Höst

Jag njuter verkligen av den här årstiden. Gummistövlar, höstlöv, varma kläder, varma soppor, te och gosefiltar, och inga fler skrik från Liseberg det här året. Samtidigt är det tillräckligt mycket löv och skit kvar på träden för att det inte ska bli sådär kalt och utsatt som vintern alltid blir, det är geggigt men inte skitigt. Jag kan gå en långpromenad och faktiskt låta Ior kuta runt i långlinan istället för ständig inkallning och näragående pga möten - som sagt, regn. Åh, det finns ju inget bättre än att andas regnluft, jag har nog till och med börjat uppskatta höstens variant mer än sommarregnet. Lite jävla commitment, liksom.

Till och med stadsljusen i mörkret, mitt absoluta favorithatobjekt (hejhej lantis, jag vill ha en stjärnhimmel!), kan se lite tjusiga ut genom ett regndränkt fönster.

Nu ska jag göra chokladbollar modell kaffemonster till tentan imorgon. Har dessutom inhandlat (och slukat större delen av) riktigt godis, pga nyfikenhet gällande tentagodishypen. Chokladbollarna gjorde ju succé på flervaren, och annars har jag väl försökt ha någon lämplig frukt på sin höjd. Det är ju inte så att en dör av svält på 4 timmar! Förutsatt att en sitter hela tiden ut, vilket jag är erkänt dålig på. Erhm. nu ska det bakas, knatas med Iorskrutt och sova (förhoppningsvis har det haft noll konsekvenser för min dygnsrytm att jag somnat efter 1 senaste nätterna. Kalas!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar